top of page
Amsterdam_interieurstyling createwow_3dkunst.jpg

woon

hu

is

Woonhuis Amsterdam Noord

Eind 2020 was ik blij dat ons eigen nieuwbouwhuis zo goed als af was. Naast werk en het gezin zijn we dan ook wel een jaar bezig geweest om alles af te ronden.

Elk kozijn is zelf geschilderd en veel meubels zijn een eigen ontwerp. Waar wij nog net niet genoeg kluservaring hadden werden we geholpen door mijn mega handige vader en zwager bij de uitvoering.

In de woonkamer heb ik een ontwerp gemaakt waarbij er één lange bank aan de lange zijde van de woning is bevestigd met een geïntegreerde plantenbak om de zithoek een beetje af te schermen van de eethoek. 

Ik ben erg blij met de grote keuken die een flink deel van de ruimte inneemt. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Hier zitten we het meest. Met het gezin aan tafel, met vrienden rondom het kookeiland en het is tevens mijn werkplek. 

In de zithoek heb ik de trapkast ontworpen. Er zit een "onzichtbare" deur in die toegang geeft tot de voorraadkast. Mijn handige vader heeft dit ontwerp super strak neergezet en we kijken er met plezier TV. Extra bijzonder als je eigen vader er met bloed zweet en tranen aan heeft gewerkt ;-) Ook de kast in de slaapkamer is eigen ontwerp en uitvoering. 

De kids zijn helemaal happy in hun kleurrijke slaapkamers. Met een bijzonder behang krijg je al snel dat WOW-effect, helemaal als je een fotoprint laat doorlopen op meerdere muren. 

Wij gaan nu genieten! 

Foto's Amsterdam Noord
bottom of page