top of page

we

rk

wij

ze

Let's aim for wow!

Onderstaand vind je de stappen om tot een WOW interieur te komen.

Deze stappen worden gevolgd bij een uitgebreid interieurplan. Soms zijn echter niet altijd alle stappen nodig.

Dit is natuurlijk afhankelijk van je wensen en behoeftes, die ik graag met je bespreek.

Schermafbeelding 2021-12-14 om 20.58.20.png
Inventarisatie
wensen & behoeftes

In een telefonisch gesprek bepalen we samen waar de behoeftes en wensen liggen en kan ik aangeven welke stappen daarvoor benodigd zijn. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een richtprijs gegeven. Afhankelijk van de situatie volgt er een afspraak op locatie. 

Schermafbeelding 2021-12-14 om 20.58.20.png
Stijlbepaling
 

Ik vraag je om bijvoorbeeld verzamelde plaatjes van Pinterest te delen of een bord aan te maken en deze met me te delen. Uiteraard kunnen plaatjes ook gemaild worden. 

De afbeeldingen en al je wensen bespreken we tijdens de kennismaking op locatie. 

Schermafbeelding 2021-12-14 om 20.58.20.png
Presentatie moodboard en 1e opzet 3D

Nadat de wensen zijn geïnventariseerd en de stijl is bepaald, zal ik een digitaal moodboard aanleveren. Dit geeft de sfeer weer, die jullie terug zullen zien als de ruimte af is. Hierop is ook het kleurgebruik te zien en een impressie van de materialen, die ik voor ogen heb.

Tevens ontvang je een eerste opzet van twee verschillende indelingen. Dit alles wordt besproken en we bepalen met welke indeling we verder gaan. 

Schermafbeelding 2021-12-14 om 20.58.20.png
3D ontwerp

Na goedkeuring op het moodboard en de bepaalde indeling werk in het 3D ontwerp verder uit in detail. Denk aan verlichting, aankleding en eventuele meubels op maat. Ik lever standaard twee opties. 

De praktijk leert dat een 3D ontwerp het beste beeld geeft en is het in deze moderne tijd de standaard werkwijze die CreateWow hanteert.

Schermafbeelding 2021-12-14 om 20.58.20.png
Shoppinglist

Om het definitieve ontwerp te kunnen realiseren, zal ik een shoppinglist aanleveren. Hiermee zorgen we ervoor dat er geen stijlbreuk ontstaat en de juiste producten worden aangeschaft, om tot de gekozen sfeer te komen. 

CreateWow levert graag kwaliteit en enige keuze. Daarom wordt er regelmatig voor gekozen om voor een duurder item of kunst een extra alternatief te bieden.

Schermafbeelding 2021-12-14 om 20.58.20.png
Afstylen

Ook hier werk ik graag met een totaalpakket. Bij een compleet pakket inclusief shoppinglist wordt daarom al duidelijk gevisualiseerd welke items waar komen te staan of te hangen. Op deze wijze is het meestal niet nodig dat ik ook nog op locatie kom om alles een plek te geven. Wil je dit wel, dan kan dat uiteraard tegen een meerprijs. 

Schermafbeelding 2021-12-14 om 16.30.19.png

mo

od

bo

ard

Door middel van een moodboard wordt de gekozen sfeer van de ruimte tot leven gebracht. Het kleurenpallet is hierin opgenomen en het gebruik van materialen wordt zichtbaarder.

3d

ont

we

rp

Door middel van een 3D ontwerp komt het ontwerp van de ruimte pas echt tot leven! De inrichting wordt duidelijk en het kleurgebruik is zichtbaar op de plek waar het ook daadwerkelijk gebruikt wordt.

Tevens wordt de compositie en schaal van de verschillende meubels duidelijk.

Dit is dus een prachtige manier om je echt een voorstelling te kunnen maken van het resultaat.

Schermafbeelding 2021-12-14 om 16.31.09.png
FullSizeRender.jpg

res

ult

aat

Wanneer alle stappen van de werkwijze doorlopen zijn, volgt uiteraard het eindresultaat. Dit is een weerspiegeling van het moodboard en eventueel de 3D plattegrond.

Er is niets mooiers dan alle stappen bij elkaar te zien komen in dit eindresultaat 

en dat het Wow-effect is bereikt!

bottom of page