we

rk

wij

ze

Onderstaand vind je de stappen om tot een WOW interieur te komen.

 

Deze stappen worden gevolgd bij een uitgebreid interieurplan. Soms zijn echter niet altijd alle stappen nodig.

Dit is natuurlijk afhankelijk van je wensen en behoeftes, die ik graag met je bespreek.

Let's aim for wow!

great-polished-concrete-texture-displayi
Inventarisatie
wensen & behoeftes

In een telefonisch gesprek bepalen we samen waar de behoeftes en wensen liggen en kan ik aangeven welke stappen daarvoor benodigd zijn. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een (schatting) van de prijs gegeven. Afhankelijk van de situatie volgt er een afspraak op locatie. 

1

great-polished-concrete-texture-displayi
Stijlbepaling
d.m.v. enquête

Per mail stuur ik je een digitale enquête toe met vragen en sfeerbeelden, om je interieurstijl te bepalen. De uitkomst wordt geanalyseerd en eventueel volgen er nog enkele vragen over. Uiteraard mag je altijd extra eigen foto's toesturen van iets dat je hebt gezien en erg mooi vindt. 

2

great-polished-concrete-texture-displayi
Presentatie moodboard, kleuren & materialen

Nadat de wensen zijn geïnventariseerd en de stijl is bepaald, zal ik een digitaal moodboard aanleveren. Dit geeft de sfeer weer, die jullie terug zullen zien als de ruimte af is. Hierop is ook het kleurgebruik te zien en een impressie van de materialen, die ik voor ogen heb.

3

great-polished-concrete-texture-displayi
3D ontwerp

Na goedkeuring op het moodboard zal ik een 3D basis of 3D compleet ontwerp van de inrichting maken. Ik lever standaard twee opties aan wanneer de ruimte dat toelaat. De praktijk leert dat een 3D ontwerp het beste beeld geeft en is het in deze moderne tijd de standaard werkwijze die CreateWow hanteert.

4

great-polished-concrete-texture-displayi
Shoppinglist

Om het definitieve ontwerp te kunnen realiseren, zal ik een shoppinglist aanleveren. Hiermee zorgen we ervoor dat er geen stijlbreuk ontstaat en de juiste producten worden aangeschaft, om tot de gekozen sfeer te komen. 

CreateWow levert graag kwaliteit en enige keuze. Daarom wordt er regelmatig voor gekozen om voor een duurder item of kunst een extra alternatief te bieden.

5

great-polished-concrete-texture-displayi
Afstylen

Ook hier werk ik graag met een totaalpakket. Bij een compleet pakket inclusief shoppinglist wordt daarom al duidelijk gevisualiseerd welke items waar komen te staan of te hangen. Op deze wijze is het meestal niet nodig dat ik ook nog op locatie kom om alles een plek te geven. Wil je dit wel, dan kan dat uiteraard tegen een meerprijs. 

6

mo

od

bo

ard

Door middel van een moodboard wordt de gekozen sfeer van de ruimte tot leven gebracht. Het kleurenpallet is hierin opgenomen en het gebruik van materialen wordt zichtbaarder.

3d

plat

tEgr

ond

Door middel van een 3D plattegrond komt het ontwerp van de ruimte pas echt tot leven! De inrichting wordt duidelijk en het kleurgebruik is zichtbaar op de plek waar het ook daadwerkelijk gebruikt wordt.

Tevens wordt de compositie en schaal van de verschillende meubels duidelijk.

Dit is dus een prachtige manier om je echt een voorstelling te kunnen maken van het resultaat.

DSC_0036.jpg

res

ult

aat

Wanneer alle stappen van de werkwijze doorlopen zijn, volgt uiteraard het eindresultaat. Dit is een weerspiegeling van het moodboard en eventueel de 3D plattegrond.

Er is niets mooiers dan alle stappen bij elkaar te zien komen in dit eindresultaat 

en dat het Wow-effect is bereikt!