top of page

Hi! Ik ben Hella

Ondanks mijn voorliefde voor interieur ben ik eerst jaren werkzaam geweest in andere vakgebieden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, waardoor ik besloot dat het roer alsnog om moest... 

hel

la

Om mijn hart te volgen heb ik een opleiding gevolgd aan de Akademie Vogue te Amsterdam. Nog nooit heb ik zoveel tijd en aandacht aan mijn huiswerk besteed ;-) Na het Cum Laude afronden van Interieur Styling wist ik zeker dat ik van mijn passie mijn werk zou maken.

Kort daarop is CreateWow ontstaan. De naam zegt het misschien al. We willen geen saai en onrustig huis, maar een plek die een WOW effect oproept in alle smaken die er zijn. Ik ben dan ook erg geïnspireerd door de quote van grafisch ontwerper Milton Glaser: „There are three responses to a piece of design. Yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.”

Combineren, verbinden en evenwicht zijn voor mij keywords om tot een inrichting te komen die rust uitstraalt, maar ook de juiste warmte en eigenheid heeft. Verder maken details voor mij een interieur helemaal af.

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke stijlen; Scandinavisch, Boho Chic, Industrieel of bijvoorbeeld Slow Living.

Maar het leukste vind ik nog om stijlen met elkaar te combineren. Zo creëer je een verrassender effect.

Daarnaast mag een uniek item niet ontbreken om het persoonlijk, speels en indrukwekkend te maken.

” Wow ” is tenslotte wat we willen bereiken!

Hella van den Eerenbeemt

bottom of page