top of page

Blog: Petite Amélie

Ja lieve mensen… Daar is het dan; mijn allereerste blog! 

FullSizeRender (1).jpg

bl
og

FullSizeRender (2).jpg

Het kon natuurlijk ook niet uitblijven. Want als stylist ben je onrustig om steeds weer nieuwe mooie producten te ontdekken. Ik althans wel ;-) Met twee kids van één en drie ontkom je er niet aan om met enige regelmaat weer eens wat nieuws (of tweedehands) te kopen. Want het kinderbrein heeft natuurlijk ook nieuwe prikkels en ontwikkeling nodig.

En daar begint de strijd een beetje. Want we weten allemaal dat de kids het liefst weglopen met schreeuwend kleurrijk speelgoed dat veel geluid maakt. En laat mij daar nou een hekel aan hebben. Ik ben niet aan alles ontkomen en daarom staat er ook wel wat in huis dat elke avond weer in mijn oog prikt. “Let it go” zegt mijn man dan ;-) 

 

Waar ik dan wel weer heeeel erg happy van wordt zijn de producten van Petite Amélie! Alles heeft een mooi strak design en neutrale kleuren. Ik ben bijvoorbeeld ook dol op hout en daar bestaat bijna hun hele collectie uit.

We zijn begonnen met het poppenhuis toen mijn dochter 2 werd. Iedereen was enthousiast. Zelfs de tantes ;-) Er was wel een wat ouder kindje uit de buurt die gematigd enthousiast was. Zij vond de kleuren wel een tikkie saai. Tja dat kan ik me wel voorstellen als ik de meisjes in de buurt hier zie rondlopen. Zo had ik zelf ook nog twee stoeltjes geschilderd en was ik nog meer van plan, maar zo heeft Petit Amelie daar dus zelf ook al een hele mooie extra optie voor; de Retro meubeltjes. Helemaal het einde! Super leuke kleurtjes, maar toch nog subtiel. Daar houd ik van. 

Vanaf het moment dat het binnen kwam, waren mijn dochter en zoon er dagelijks mee aan het spelen. Af en toe wat ruzie want tja, die kleine van één begrijpt het concept poppenhuis natuurlijk nog niet zo goed ;-) 

IMG_7874.jpg
FullSizeRender (5).jpg

Hem parkeerden we dan lekker op het nieuwe houten setje van een tafel met konijnenstoeltjes. Super cute en vooral ook erg handig. Hij kan al zelf op het stoeltje komen en we gebruiken het zelfs op verschillende plekken. Er wordt aan getekend en restaurantje mee gespeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos en het design past in vrijwel alle stijlen. En wie wil er nou geen konijnenstoel?? 

 

Heb je er vragen over? Mail me gerust via: hella@createwow.nl

bottom of page