top of page
Wenke_5.jpeg

wo
on
hu
is

Woonhuis Rozendaal

Dit woonhuis is een mooi voorbeeld van een project op maat waarbij er niet gekozen werd voor een totaalpakket. 

De bewoners wilden met name een kleurenplan in handen krijgen met bijvoorbeeld nog een optie voor een mooi behang en hulp met verlichting. 

Tegenwoordig zijn er zoveel prachtige opties voor behang en voor deze woning koos ik voor een gave eyecatcher bij de keuken en eethoek. Rustig door het gebruik van zwart wit en de golvende beweging. Maar indrukwekkend genoeg door het formaat en de fotoprint. Ik stelde twee subtiele wandlampen voor en die wand was meteen af. 

Qua kleuren is er gewerkt met wit, zandkleuren, antraciet en oud roze. Op de laatste kleur komt het antracietkleurige deel van de keuken/kastenwand ook zo mooi uit. 

Al pratende over de wensen kwamen we tot de conclusie dat ze nog wat tips nodig hadden voor aankleding en dat ik nog gericht mocht zoeken naar een aantal producten zoals bijvoorbeeld de lampen, de wandkandelaars en wat andere kleinere decoratie. 

Met dit pakketje konden ze hun huis na een grote verbouwing eindelijk verder. Wie weet komt de aankleding boven de keuken nog ;-)

Foto's woon- en eetkamer
bottom of page