top of page
1F55262C-BF71-4D62-A1AF-606825FBBEE6.JPG

wo
on
hu
is

Woonhuis Hilversum 

Dit gezin in Hilversum mocht ik helpen om van hun nieuwe huis hun droomhuis te maken. Ze wilden voor een total package gaan in de stijl modern-klassiek, want het moest helemaal af zijn en kloppen. Met name waren ze bang om volledig in hun comfort zone te blijven en het daarmee allemaal toch iets te saai te houden. 

Daar wilde ik natuurlijk dolgraag mee helpen! De Bulthaup keuken is gerenoveerd en daarvoor hebben we nieuwe fronten, een modern blad en nieuw apparatuur van Bulthaup aangeschaft. 

In de woonkamer is de openhaard gemoderniseerd, alles geschilderd met ook een chique botanisch behang op de wand en bijna volledig nieuw ingericht met meubels en accessoires. Ik heb een tv-meubel op maat ontworpen en in deze hoek worden de puntjes nog op de "i" gezet. 

Het kleurenplan heb ik verder doorgetrokken naar boven en daarnaast mocht ik ook een plan inclusief meubel op maat maken voor de kidsruimte, master bedroom, entrees, badkamers en toiletten. Omdat de laatste twee een complete renovatie zijn geworden, heb ik ze apart uitgelicht. 

Foto's woon- en eetkamer
bottom of page