top of page
c3e29783-1313-4bdc-b2d1-fa76a9f53735.jpg

wo
on
hu
is

Woonhuis Hilversum 

Dit gezin in Hilversum mocht ik helpen om van hun nieuwe huis hun droomhuis te maken. Ze wilden voor een total package gaan in de stijl modern-klassiek, want het moest helemaal af zijn en kloppen. Met name waren ze bang om volledig in hun comfort zone te blijven en het daarmee allemaal toch iets te saai te houden. 

Daar wilde ik natuurlijk dolgraag mee helpen! De keuken wordt gerenoveerd en daarvoor hebben we nieuwe fronten, een modern blad en apparatuur van Bulthaup aangeschaft. 

In de woonkamer is de openhaard gemoderniseerd, alles geschilderd met ook een chique botanisch behang op de wand en volledig nieuw ingericht met meubels en accessoires. Ik heb een tv-meubel op maat ontworpen die begin 2022 wordt geplaatst.  

Het kleurenplan heb ik verder doorgetrokken naar boven en daarnaast mocht ik ook een plan inclusief shoppinglist maken voor de kidsruimte (inclusief grote kastenwand op maat), master bedroom, entrees, badkamers en toiletten. Omdat de laatste twee een complete renovatie zijn geworden, heb ik ze apart uitgelicht. 

Het gehele plan wordt momenteel uitgevoerd en ik kan niet wachten tot het af is! In de tussentijd krijg ik regelmatig blije updates van de bewoners :-) Daar gaat het uiteindelijk allemaal om!

Foto's woon- en eetkamer
bottom of page