top of page

wo

on

kamer

Woon- en eetkamer Utrecht

Dit gezin uit Utrecht heeft mij gevraagd om meer sfeer te creëren voor hun woon-en eetkamer. Ze hadden wat moeite met het opbergen van het speelgoed voor de kinderen waardoor ze maar niet blij met de woonkamer werden. De vereiste was dan ook om een ruimte te creëren die geschikt is voor kinderen, maar waar de volwassenen vooral ook weer blij worden van de nieuwe trends en een opgeruimde kamer. 

 

Ik heb een 3D ontwerp voor het gezin gemaakt om het plan goed te kunnen visualiseren. Hierin is een lang TV-meubel verwerkt waar voldoende opbergplek voor het speelgoed is. Daarnaast maakt een meubel over een gehele zijde ruimtelijk. In de eethoek is nog een leuke toevoeging bedacht voor de kinderen door er een krijt-en magneetvlak te maken.

Tevens heb ik gekozen voor een Samsung Frame. Deze TV heeft de prachtige mogelijkheid om verschillende foto's en kunstwerken te tonen, zodat het net een schilderij lijkt en daardoor meer opgaat in de ruimte.

 

Graag zagen ze de kleur blauwgrijs terug in een lichte tint en als woonstijl een subtiele combinatie van modern en boho/botanisch. 

 

Door in te kopen bij één van de vaste partners van CreateWow is er nog een flinke korting gerealiseerd op een deel van de inkoop van de meubels en accessoires. 

 

Wat is het altijd toch prachtig om het resultaat werkelijkheid te zien worden. 

Mijn voldoening was weer groot toen ik een bericht van de bewoonster ontving dat zij eindelijk weer met plezier thuis komt in een sfeervolle woonkamer. 

Foto's Slaapkamer
!
bottom of page