top of page
Schermafbeelding 2023-10-03 om 20.46.36.png

wo
on
hu
is

Woonhuis Houthavens Amsterdam

Dit gezin houdt van Amsterdam en verhuist binnen onze hoofdstad van Amsterdam Noord naar de Houthavens, waar een prachtige wijk van nieuwbouwhuizen is ontstaan.

 

Ze zochten houvast voor de benedenverdieping en de sanitaire ruimtes en daarom maakte ik een 3D ontwerp om de opties te kunnen laten zien in de woon-en eetkamer. Het is een ontwerp geworden met op maat meubels om aan hun wensen te kunnen voldoen en ruimtes goed in elkaar te laten overlopen. Praktisch ingericht zodat ze nog voldoende ruimte hebben om ook nog op te kunnen bergen. Hier ook weer een perfecte samenwerking met de meubelmaker waarmee ik werk. Ze werden ontzettend blij van alle tips die hij als expert heeft.

 

Boven de eettafel een erecatcher met verspringende lampen en groen voor levendigheid.  Tevens zorgt het optisch voor een betere afscheiding van de zithoek doordat het samen een soort blok vormt.

 

Ze houden van kleur en dat gaan we dan ook uiteraard toepassen. Een oudroze/terraroze kleur op het tvmeubel dat daardoor goed aanwezig is en fijne balans vormt met de donkerblauwe keuken in het geheel.

 

Door de latjes bij de trap scherm je de standaard nieuwbouwtrap af, maar behoud je de ruimtelijkheid meer dan wanneer je het volledig afsluit.

 

Voor de sanitaire ruimtes mocht ik ook advies geven en ben ik met ze mee geweest naar winkels. De master badkamer wordt neuraal van kleur, maar in het toilet gingen we lekker los met kleur.

 

Wat een mooie plek straks om vanuit de zithoek uit te kijken op het water van de Amsterdamse Houthavens.

Ik kan niet wachten tot het klaar is!

Foto's woon- en eetkamer
bottom of page