top of page
Schermafbeelding 2023-10-03 om 14.20.22.png

wo
on
hu
is

Woonhuis Utrecht

Het gezin kocht een prachtig modern en riant huis in Utrecht van vier woonlagen.

Ik werd ingeschakeld om ervoor te zorgen dat er een eenheid zou komen in het huis en er iets zou ontstaan wat ze zelf niet bedacht zouden hebben.

 

Er kwam een 3D ontwerp voor de woon-en eetkamer zodat ze een realistisch beeld zouden hebben van het resultaat.

 

Ze sfeer moest warm en modern zijn en de ruimte moest optimaal benut kunnen worden door het hele gezin. Eén van de wensen was om met een zo groot mogelijke groep aan tafel te kunnen zitten. Daarom is er een tafel aan het kookeiland geplaatst zodat er eventueel ook nog kids kunnen bijschuiven aan het eiland als dat nodig zou zijn.

 

De kleuren zijn doorgetrokken naar de andere verdiepingen, waar terracotta een terugkerende kleur is voor verbinding. Op de badkamer een subtiele touch door alleen de wasbakken terracotta te kiezen. De bovenste chillkamer met klein keukentje is grotendeels in terracotta geschilderd. De ruimte is licht en kan het super goed hebben en het is er heerlijk gezellig door geworden.

 

Ze zijn druk bezig met het aanschaffen van de verdere aankleding, waarvoor ik ook een shoppinglist mocht maken. Al met al een gaaf en uitgebreid pakket waar ze straks van kunnen gaan genieten.

Foto's woon- en eetkamer
bottom of page