top of page
Schermafbeelding 2023-10-03 om 14.54.52.png

wo
ON
KA
MER

Zaans huis Koog aan de Zaan

Ik werd helemaal blij toen ik een telefoontje kreeg van dit leuke gezin dat ging verhuizen naar een monumentaal pand in Koog aan de Zaan.

Het werd een flinke verbouwing zoals jullie op de foto’s kunnen zien.

 

We maakten een interieurplan voor de woon-en eetkamer dat recht deed aan het authentieke van het pand, maar wel een moderne inrichting kreeg. Oude sierlijke elementen zoals deuren werden hergebruikt, maar voor het contrast werd er juist gekozen voor een strakke keuken. Gelukkig was de klant net als ik dol op een combinatie van nieuw en oud.

 

Er zijn mooie materialen gecombineerd, zoals warm hout en marmer. In het kleurenplan hebben we Rolling Fog in verschillende tinten verwerkt. Een perfecte warme, maar ook lichte neutrale tint voor dit plan.

 

De shoppinglist wilde de klant graag zelf doen en de dame des huizes kon prima verder na mijn inspiratiebeelden van meubels en accessoires. Zo zag ik al een paar foto’s voorbij komen van de eerste gekochte prachtige items.

 

Wel hebben we samen een bank uitgezocht en is deze via mij besteld. Mocht je iets vinden bij merken waar ik een samenwerking mee heb, dan scheelt je dat een leuk zakcentje ;-)

 

Ik kan niet wachten op het eindresultaat!

Foto's woon- en eetkamer
bottom of page